NS1Δίχως αμφιβολία, μία από τις καλύτερες εμπειρίες στην Λευκάδα για τον επισκέπτη, είναι μία θαλάσσια ημερήσια εκδρομή με  το Nidri Star 1. Η μοναδική, εκπληκτική φυσική ομορφιά της Λευκάδας με τα διάσπαρτα νησάκια της, σε συνδυασμό με τα πεντακάθαρα, διαυγή νερά της, κάνουν την εκδρομή μία ενδιαφέρουσα, και μάλλον απαραίτητη εμπειρία για τον επισκέπτη.

Το Ε/Γ-Τ/Ρ ΝΥΔΡΙ ΣΤΑΡ 1 κατασκευάστηκε στα πιο σύγχρονα ναυπηγεία της Αλικαρνασσού από την AGANTUR Yachting Industries & Trading Inc. Εξοπλίστηκε με τα πιο σύγχρονα μέσα ναυσιπλοΐας και από το Μάρτιο του 2008 προσφέρει μια άνετη, ευχάριστη  και ασφαλή κρουαζιέρα στο Ιόνιο. Το σκάφος έχει 35μ μήκος και χωρητικότητα πεντακοσίων επιβατών

 

s2

 

 

 

Κάθε εκδρομή περιλαμβάνει στάσεις γιά μπάνιο σε παραλίες όπου η πρόσβαση είναι είτε αδύνατη, είτε πολύ δύσκολη γιά τροχοφόρα. Η ημερήσια κρουαζιέρα που προτείνουμε έχει σχεδιαστεί με προσοχή στην λεπτομέρεια και σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε, εγγυώνται μία μοναδική εμπειρία γεμάτη στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης, με την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Η κρουαζιέρα ξεκινά το πρωΐ στις 9:00π.μ. και επιστρέφει στις 6:30μ.μ.

 

s1

 

Από το Νυδρί της όμορφης Λευκάδας μπορείτε να κάνετε ημερήσια κρουαζιέρα, γνωρίζοντας τα γύρω νησιά(δείτε την διαδρομή εδώ) απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

 

 Το Νυδρί Star είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτό.

 

Η διαδρομή
1.ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ-ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ (ΛΕΥΚΑΔΑ)
Πρώτη μας επίσκεψη στην ομορφότερη αμμουδιά του Ιονίου, στο μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι για μπάνιο.


2.ΦΙΣΚΑΡΔΟ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)
Το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου Πελάγους με τις πολλές εναλλαγές και τις ποικίλες φυσικές ομορφιές. Εκτεταμένες αμμουδερές παραλίες, γραφικοί όρμοι με γαλαζοπράσινα νερά, εντυπωσιακά σπήλαια και σπάνιοι γεωλογικοί σχηματισμοί μαγεύουν τον επισκέπτη. Στολίδι του νησιού το μοναδικό χωριό που έμεινε ανέπαφο από τους μεγάλους σεισμούς του 1953,το Φισκάρδο. Παραμονή για φαγητό και βόλτα.

3.ΙΘΑΚΗ
Πατρίδα του ομηρικού ήρωα Οδυσσέα, θρύλος, ιστορία και σημείο αναφοράς πνευματικών ανθρώπων. Η φιλόξενη και ρομαντική Ιθάκη αποτελεί ιδανικό τόπο για γαλήνιες διακοπές, ενδιαφέρουσες περιηγήσεις και εξερευνήσεις. Συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και θάλασσα με υπέροχους όρμους και γοητευτικές παραλίες, γραφικά μονοπάτια και παραδοσιακούς οικισμούς. Παραμονή και ελεύθερος χρόνος.


4.ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ (ΜΕΓΑΝΗΣΙ)
Επίσκεψη στο Μεγανήσι, όπου βρίσκεται το σπηλαίο στο οποίο το 1940 κατά την διάρκεια του Β ’Παγκοσμιου πολέμου, χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο Ιατρίδις κυβερνήτης του θρυλικού υποβρύχιου Παπανικολής (το σκάφος μπαίνει μέσα στο σπήλαιο για φωτογραφίες).


5.ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΣΠΑΡΤΗ- ΚΑΣΤΡΙ
(Τα 3 νησιά του ΩΝΑΣΗ)
Βόλτα γύρω από τα νησιά με ξενάγηση και απογευματινή στάση στο νησί του Έλληνα Κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση στο Σκορπιό για μπάνιο

6.ΜΑΔΟΥΡΗ
Το νησί στο οποίο ο μεγάλος μας ποιητής Αριστοτέλης Βαλαωρίτης γεννήθηκε, μεγάλωσε και έγραψε τα ποιήματα του. Από το 1990 έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο μουσείο και παραμένει κληρονομιά στα δισέγγονα του.


All rights reserved
Book Now Book Now